EverSafe staat voor maatschappelijk verantwoord en milieubewust ondernemen. Duurzaam ondernemen, met een praktische vertaalslag naar uw organisatie.

EverSafe heeft een jarenlange, ruime ervaring met het opzetten en implementeren van arbo-zorgsystemen bij organisaties in binnen- en buitenland. We ontwikkelen en onderhouden veiligheids-, management- en zorgsystemen waarbij kwaliteit en milieu geïntegreerd zijn als maatschappelijk verantwoord onderdeel van alle bedrijfsprocessen. Binnen uw organisatie maken we duurzaamheid zichtbaar zodat u dit met uw stakelholders kunt communiceren.

RIJKSOVERHEID EN MVO

DOSSIER MVO

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) is gebaseerd op 3 pijlers: people, planet en profit. Dit betekent dat bedrijven naast het streven naar winst (profit) ook rekening houden met de gevolgen van hun activiteiten op het milieu (planet) en de mensen binnen en buiten het bedrijf (people).

Door het teamwork van professionals levert EverSafe pragmatische ondersteuning binnen uw bedrijf. Op deze wijze kunnen we op ‘no cure, no pay’ basis diensten leveren.

Heeft u vragen of wilt u direct advies, neem vrijblijvend contact met ons op.